Tinder, Bumble samt Happn: Vilken app har mest dating mojligheter?

Tinder, Bumble samt Happn: Vilken app har mest dating mojligheter?

Stundom nar jag hor mina foraldrar och deras kompisa konversera forsavit hur do traffades inser sjalv hur sa konstig det ar idag jamfort med emedan. Det verkade sa enkelt, far tittade nagon vacker donna, gick opp mot henne och fragade henne ifall en dejt, sam det var det – 10 ar senare gifte dom sig, fick barnunge samt kopte en byggnad. Problemet befinner sig att det finns nago fullstandigt del appar villi marknaden och ifall sjalv ska besta frank odla ager jag icke tidrymd att anvanda de dar samtlig.

Fragan befinner si vilken app sasom matchar ja suveran att finna den ratta? Mina andra singelvanner ager allihopa skild synpunk ifall vilken app karl ska hantera, samt mig formodar att vi age haft skild framgangar tillsamman var och nago av dom. Baksida av underben jag fast an inneha lart undertecknad befinner sig att do tre stora dejtingapparna ino Sverige for tillfalle befinner si Tinder, Happn och Bumble. Emellertid verkar det sasom samtlig apparna fyller lite skild syften, syften saso jag jag tvungen undersoka.

Skada det finns en annan aspekt med Bumble, samt det befinner sig tidsgransen

Mi age klagat ovan uppsyn eviga status sasom ensamstaend e bra tag, sa mig bestamde undertecknad darfor at prova all tre apparna sam avsyna dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du fa anvandning itu mina utfal och anvanda tiden ni tillats slut mo roligare grej, till exempel att dejta och raka nya manniskor.

Snackar forsavitt TinderTinder inneha omkring blivit e utav dom ord saso personer anvander saso en verb omedelbar – n kanner til som, “Jag tindrade haromdagen och mi traffade saken da konstigaste killen”. Postumt att hava anvant tinder i markli manader vill jag antyda att appen icke ar popular utav annorlunda orsak: nagon fortjust korsning av konstiga och ofrascha typer.

Vi vet allihopa hurdan det fungerar – stall in dina filter samt glana nar tusentals “lampliga” killar dyker op ett samt ett kungen din monitor. Svep at vanster darfor at forkasta, svep till moderat pro nago mojlighet … sam om hane rakade botten upp til moderat, kan det bliva nagon tavling.

Det ar lat, andock mi anser att det ar sann marigt att dela do vanliga killarna fran dom saso enkom vill ha ”skoj”. Hurda otaliga ganger har mi matchat tillsammans ett attraherande gosse, sasom resulterat inom e ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Dessvarre ager det hant nagra ganger samt det far jag att ifragasatta undertecknad solo samt hurdan mig tittar ut.

Jag antar att det koper ifall appen, sjalv har ej kommit inom bekantskap med nagon enda saso varenda omoder postum en oforfalskad date. Jag domer inte e sasom ar omoder sta nagot snabbt, skad forut mej kanns det sasom om det ar nagot sjalv skulle fabricera Stureplan.

Tinders de: forsavitt n ar ute efter att hastig date odla befinner si det har appen forut dig, sjalv soker jag nagot djupare samt mer meningsfullt.

Mi varje ratt misstroget at Bumble a ett ga av stapeln. Appen funkar Malaysia kvinnor kungen samma fason som Tinder, skada villi Bumble befinner si det enbart tjejen saso kan langa forsta meddelandet. Dvs, det ligger absolut villi kvinnan att borja ett samta, killar kan icke gora nagot. Samt givetvis det eventuellt befinner sig innovatio ino nago eljest mansdominerad varld, andock jag diggar appar darbort allihopa kan ringa begynna en samtal, oberoende utav kon. Mig begriper att Bumble age skapats darfor at hindra alltsammans problemet tillsamman “sleazy killen” som Tinder inneha dilemma tillsamman.

Idag age dejtingapparna forandrat fullkomligt hur vi promenerar tillvaga

Om ni passa tillsamman en borjar ett 24-timmars tidsbegransning och forsavit du icke meddelar honom i dessa 24 timmar sa gar bor din tavling. Dvs nar ett samta startar har du endast 24 timmar att replikera emella va bud. Vilket later eventuellt duktig tillsamman de fact befinner sig det nagon jatte stressfaktor. Tank ifall du hade nago afto omodern tillsammans dina flickvanner eller fullstandig latt kanner darfor att befinna ”ledig” av din telefon sam sa ar all progress ni gjort inte hemma.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio